Als medewerker is het belangrijk om zelf na te denken over je eigen inzetbaarheid, nu en in de toekomst! En vervolgens in actie te komen om te zorgen dat je met plezier, gemotiveerd en met de juiste vaardigheden actief kan bijdragen aan jouw organisatie of een andere organisatie. Dit kan zowel individueel als groepsgewijs plaatsvinden.

INDIVIDUEEL

Op individueel niveau werken wij met de Werkenergieanalyse®, gebaseerd op het bevlogenheidsonderzoek van hoogleraar Arnold Bakker en het flow model van Mihaly Csikszentmihalyi.

De werkenergieanalyse bestaat uit een online vragenlijst (ca 45 min invultijd), gevolgd door een rapportage en een gesprek van 1,5 – 2 uur.

Het is een pragmatisch instrument, waarmee je inzicht krijgt en op een rijtje zet hoe je in je huidige functie staat, hoe bevlogen je bent, wat je energiebronnen en stressfactoren zijn en op welke aspecten je wel of geen invloed kunt hebben op organisatie- en functieniveau. Je krijgt helder wat je wensen zijn en het is een heel mooi instrument om in 1 gesprek richting te krijgen welke kant je op wilt en kunt. In dit gesprek maak je ook een actieplan om samen met je leidinggevende aan de slag te gaan.
Voor meer informatie, lees hier

GROEPSGEWIJS

Wij organiseren 2 uur durende interactieve en pragmatische workshop waarin jullie samen nadenken en aan de slag gaan met thema’s die relevant zijn voor je duurzame inzetbaarheid zoals:

  • Inzicht in eigen situatie, waar sta je nu en waar wil je naar toe?
  • Waar ben je goed in, wat vind je leuk?
  • Wat zijn jouw energiegevers en energievreters?
  • Eigen regie; wat kun je zelf en waarvoor heb je hulp nodig?
  • Hoe ga je om met werkdruk?
  • Hoe ga jij mee met de koers van de organisatie?

Elke workshop wordt afgesloten met een individueel actieplan, zodat je direct aan de slag kan.