Werkenergieanalyse

Onlangs ontving ik het volgende bericht van een medewerker van een technisch lab waarbij ik de Werkenergieanalyse heb afgenomen. Kijk, daar doe je het voor!

“Beste Elise,

 De werkenergie analyse heeft mijn ogen geopend. Het gaat het steeds beter op het werk, ik ben binnenkort weer 100% inzetbaar en voel me daar goed bij. Ik ben nu beter in staat om te relativeren en onder ogen te zien waar het mis dreigde te gaan of ging, en kan daar nu ook op anticiperen.

In overleg met mijn leidinggevende hebben wij mijn takenpakket bekeken en daar een aantal taken in verschoven naar collega’s.  Ik doe nu minder taken, maar ik maak ze wel af voordat ik nieuwe taken opneem. Ook ben ik samen met HR bezig om ander werk binnen onze organisatie te zoeken en heb de eerste sollicitatie inmiddels al lopen.

 Kortom ons gesprek en de analyse hebben in grote mate bijgedragen aan een stukje bewustwording en inzicht hoe je met een relatieve kleine aanpassing in je denken en doen meer voldoening uit het leven kan halen. HEEL VEEL dank in jou bijdrage hierin!”

Ook weten wat de Werkenergieanalyse en slechts 1 gesprek voor jou of je medewerkers kan betekenen?
Lees hier meer over de Werkenergieanalyse.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *